fbpx

Leven van je Webshop

Over mij

Ik help webshop ondernemers als jij die meer willen verkopen en een goed inkomen met hun webshop willen verdienen. Je hebt een product waar je met recht trots op bent, maar je kunt wel wat meer klanten gebruiken. Ik help jou om de juiste inzichten te realiseren en het vertalen naar de juiste acties om meer sales te realiseren op een manier die leidt tot meer inkomen uit je webshop.

Ik geloof dat jij met de producten die je verkoopt het leven van jouw klanten beter maakt. Om die reden wil ik jou helpen om ook jouw leven een stukje beter te maken door je te ondersteunen in het laten groeien van je inkomsten uit de webshop. Ik heb namelijk zelf ervaren hoe waardevol het is om te kunnen leven van je eigen bedrijf. Om jouw leven en de behoeften van je gezin op de eerste plek te kunnen zetten.

topbaan

Nadat ik jaren grote en kleine webshops heb geholpen om de inkomsten uit de webshops te maximaliseren was ik toe aan een manier om deze kennis in te zetten daar waar ik het meest van betekenis kan zijn. Ik kwam tot de conclusie dat ik de grootste impact kon maken wanneer ik samenwerkte met ondernemers. Hier kon ik namelijk daadwerkelijk een verschil maken in het leven van deze webshop eigenaar. Ik merkte steeds vaker dat mijn academische achtergrond waarbij ik zowel onderzoek deed als les gaf, een enorme boost gaf aan mijn impact. Ik snap de onderliggende (vaak neurologische of psychologische) processen die het gedrag van jouw klanten bepalen en bied jou hierover handvatten die je echt helpen. Het maakt niet uit als je nog niet weet wat alle vaktermen betekenen. Daar ga je in groeien met mijn hulp.

Daarnaast weet ik wat het is om je leven te zien veranderen op zo’n manier dat het nodig is je leven opnieuw in te willen delen. Toen ik 3 jaar geleden al voor mijn verlof moeder werd van onze zoon, stond ons leven op zijn kop. Ook toen de eerste kritieke periode als moeder van een prematuur voorbij was merkte ik dat de balans in mijn leven weg was.

Maximale impact

Door jou te ondersteunen in het verkopen van producten die jouw klanten echt helpen draag ik er aan bij dat deze producten voor meer mensen beschikbaar komen. Wanneer je iets nodig hebt is het namelijk niet vanzelfsprekend dat het op je pad komt. Wanneer het echter op je pad komt heeft het een hele positieve impact op je leven. Ik wil deze impact zo groot mogelijk maken. Daarnaast help ik jou om dankzij een goed draaiende webshop je leven in te kunnen richten met meer vrijheid en flexibiliteit. Dit is des te belangrijker voor je wanneer er iemand in je gezin is die wat extra aandacht kan gebruiken. Ik gun jou de ruimte om deze aandacht te kunnen geven aan je gezin, zonder dat het ten koste gaat van jouw vermogen om je gezin financieel te kunnen ondersteunen. Als we allemaal de ruimte krijgen om elkaar wat meer aandacht te kunnen geven geloof ik dat de wereld er een stukje mooier uitziet. Dat is het doel dat ik aan mijn ondernemerschap heb gegeven.

Flexibiliteit

Flexibiliteit om je leven in te delen zoals jij dat wilt is een belangrijke voorwaarde voor mij en mijn klanten. Daarom ondersteun ik mijn klanten op verschillende manieren. Ik deel bijvoorbeeld regelmatig belangrijke lessen in mijn blog en speciaal voor jou heb ik een praktisch ebook geschreven waarin ik je 10 cruciale stappen geef voor meer kopers in je webshop.

Leven van je webshop

Wil jij een eerste stap zetten naar meer inkomsten uit jouw webshop? Dan moet je nu in actie komen. Download mijn e-book om de eerste stappen direct te kunnen zetten.